UPDATE: De crowdfunding is inmiddels succesvol afgesloten!

In een van de eerdere berichten heeft u kunnen lezen dat wij met steun van het Amsterdams universiteitsfonds een boot aan gaan schaffen, speciaal voor ecologisch onderzoek aan het Markermeer. Deze boot leidt tot nieuwe kansen voor onderzoek en geeft zo een impuls aan een beter begrip en duurzaam beheer van grote kunstmatige meren wereldwijd.

Alleen zijn we er dan nog niet….  het schip moet ook nog worden ingericht. Om veilig te kunnen werken zijn bijvoorbeeld reddingsvesten, overlevingspakken en ‘safety-equipment’ nodig. Daarnaast is een schip niet compleet zonder nautische toebehoren zoals stootwillen, lijnen, ankers en vlaggen. Als laatste is speciale onderzoeksapparatuur nodig zoals ‘gravity cores’ voor het nemen van bodemmonsters, of een sonar voor het opsporen van mosselbanken en waterplanten.
Help ons om onze boot in te richten! Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan een gezond Markermeer. Voor meer informatie over hoe je ons kunt helpen, klik op rode button hiernaast, of de link hieronder

http://steunuva.auf.nl/projecten/markermeer

medium_Banner_Harm